به گزارش مشرق به نقل از مهر، شمس آلاحمد نويسنده و پژوهشگر آثار ادبي و هنري و برادر زندهياد جلال آلاحمد نيمه شب 14 آذر امسال پس از يک دوره نسبتاً طولاني بيماري، در بيمارستان فرهنگيان تهران درگذشت و پيکرش در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.
سيمين دانشور چند روز پيش از درگذشت برادر همسرش، از طريق يکي از اقوام از بيماري او و بستري شدنش در بيمارستان مطلع و خودش نيز بلافاصله پس از شنيدن اين خبر بدحال شده بود.
با اين حال در 14 روز گذشته اين موضوع از سيمين دانشور پنهان مانده است؛ طوري که حتي تلويزيون منزل او هم در اين مدت توسط پرستار و ديگر نزديکان دانشور که با او ارتباط دارند، خاموش مانده است!
البته دانشور و شمس در تمام اين سالها - به ويژه پس از درگذشت جلال آلاحمد در سال 1348 - تقريباً هيچگونه ارتباط خانوادگي با يکديگر نداشتهاند.
هر چند سيمين دانشور از بستري شدن برادر همسر فقيدش در بيمارستان ناراحت و نسبت به وضعيت او نگران شده، به خاطر اينکه در منزلش حتي شماره تلفن شمس آلاحمد درج نشده است، او (دانشور) نتوانسته به صورت تلفني هم جوياي حال شمس شود.
البته اين مسئله دوطرفه بوده و از آن طرف (منزل شمس آلاحمد) هم قبلتر تماسي با منزل دانشور حتي براي احوالپرسي گرفته نشده است.
اين در حالي است که ويکتوريا دانشور خواهر سيمين دانشور در مجلس ختم شمس آلاحمد که پنجشنبه هفته گذشته (18 آذر) در مسجد نور تهران برگزار شد، حضور يافته بود.
خبرنگار مهر پس از درگذشت شمس آلاحمد بارها تلاش کرد با سيمين دانشور درباره جايگاه شمس آلاحمد و خاطراتش از او و نيز همسرش (جلال آلاحمد) گفتگو کند اما اين نويسنده پيشکسوت سالهاست با هيچ رسانهاي مصاحبه نميکند. کهولت سن و بيماري از علتهاي دوري گزيدن بانوي داستاننويسي ايران از خبرنگاران است.
دانشور چند سالي است علاوه بر مشکلات ناشي از کهولت سن، با بيماريهاي ريوي و کليوي هم دست به گريبان است و سه سال پيش نيز به علت عارضه تنفسي چند روزي را در بيمارستان سپري کرد.
دانشور که در حال حاضر هشتاد و نهمين سال عمرش را سپري ميکند از نويسندگان تاثيرگذاري به شمار ميرود که برخي از کتابهايش مانند "سووشون" و "جزيره سرگرداني" از شهرت جهاني برخوردار است.